free site design templates

Begraven

Huiduc Zeeland heeft een eigen begraafplaats te Heinkenszand. Desgewenst kunnen wij dus ook een begrafenis voor uw overleden huisdier verzorgen.
Uw huisdier kan individueel worden begraven, in combinatie met bijvoorbeeld een gedenksteen. Ook kunt u zelf bij de plechtigheid aanwezig zijn, hiervoor moet wel eerst een afspraak worden gemaakt.
Wij kunnen uw huisdier thuis ophalen. Wenst u liever uw huisdier te brengen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Begraafplaats

Huiduc Zeeland beschikt als enige in heel Zeeland over een eigen begraafplaats, deze is gelegen aan de achterzijde van het crematorium te Heinkenszand. Dit is uniek in Zeeland. U kunt hier dagelijks van 10:00 uur tot 20:00 uur terecht voor het bezoeken van uw huisdier.
Onze begraafplaats is ruim van opzet, waardoor u in alle rust uw geliefde dier kunt bezoeken. Geniet u op uw gemak van de wind door de bomen en de prachtige natuur om u heen. Sereen, vredig, warm, dat is onze begraafplaats.
Een waardige laatste rustplaats voor uw huisdier.

*NB: Sinds de overname in oktober 2017, zijn wij bezig met het renoveren en herinrichten van de dierenbegraafplaats. Deze is op het moment van schrijven (januari 2018) niet zoals we het graag zouden zien. Wij werken er echter hard aan om de dierenbegraafplaats weer in een nette staat terug te brengen. Hier zullen wij in het voorjaar mee beginnen. Wij gaan uiteraard zorgvuldig te werk.

Mobirise
Huiduc Zeeland


Adres
Boerendijk 4
4451RK Heinkenszand

Telefoonnummer
0113-561504

Mail
info@huiduc.nl

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag:
09:00-16:30 uur telefonisch  bereikbaar

Buitenom onze reguliere tijden zijn wij ook - in het weekend- telefonisch bereikbaar. 

Brengen van uw overleden dier is enkel op afspraak24/7
U kunt ons 24/7 een mail sturen, wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk


Rek.nr. : NL71RABO0328.333.204
BTW : NL821286705B01
Kvk : 20160142 te Middelburg